Välkommen till Jusum Ekonomi AB’s akiteblogg

Posted on

Hejsan detta är en löpande blogg om just Aktier både i noterade och onoterade, Jusum Invest AB startades April 2018 och är väldigt ungt bolag på marknaden men tycker att vi har fått en bra start i karriären.

Här finner du portfölj information i ägande och eventuella kommentarer och detta inlägg uppdateras vartefter som portföljen förändras.

Portföljen:

Ägande i onoterade bolag:

Smartgroup AB – Delägare i Smartshakes och herobility, vi valde att köpa in oss i detta bolag pga att framtiden ser ljus ut och vi tror att detta kan generera ett bra samarbete i framtiden och att det blir en lönsam affär, om allt går vägen kommer Jusum invest AB att köpa mer aktier i bolaget.

Ägande i noterade Bolag:

Masify Capital AB – Vad är aktier utan risk? vi valde ut den största risken av alla investbolag, köpte in oss till en blygsam summa bära eller brista. Men vi själva hoppas inte på något fantastiskt av detta bolag i dagsläget men vi får se om 5år om det burit in en vinst eller en obetydlig förlust för Jusum Invest AB.

Gaming Corps AB – Vi gjorde ett stort val att köpa in oss i detta högriskbolag men vi gjorde bedömningen att dom vänder bolaget nu med en ny VD och styrelse detta är ett långsiktig investering.

Aurora Cannabis Inc – Nu har Kanada valt att legalisera cannabis för rekonstruktionsbruk och detta ger oss tillfälle att få del av pengarna och göra en bra vinst!